Lijm met activator

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Lijm met activator

  Een solide lijmverbinding vormt een oplossing voor vele constructies. Kiest u echter voor een lijm met activator, dan kunt u nog sneller te werk gaan en voortaan zonder enig tijdsverlies lijmen. Een lijm activator zorgt voor een versnelde uitharding: zo zit uw constructie binnen no time muurvast en kunt u verder met de volgende klus. Ruplo kan u aan een kwalitatief hoogstaande lijm activator helpen voor verschillende lijmsoorten: of u nu op zoek bent naar een CA lijm activator, of naar een ander type. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste lijmcompositie voor iedere vraag!

  Voordelen van een lijm activator

  In ieder vakgebied is snel kunnen werken een absolute plus. Zo ook in de lijmtechniek! Dat weten we bij Ruplo als geen ander. Werkt u met een lijm met activator, dan zal de lijm sneller droog en uitgehard zijn dan bij normale lijmen: dat zorgt niet alleen voor een oersterke verbinding in korte tijd, het maakt ook nog eens dat u sneller kunt werken! Bij sommige lijmsoorten is een lijm activator zelfs verplichte kost: zonder activator harden deze lijmen nauwelijks uit.

  Lijm hardt sneller uit
  Altijd een goede hechting
  Snel doorwerken

  Hoe werkt een lijm met activator?

  Een lijm activator kan in de meeste gevallen eenvoudig worden aangebracht. Meestal doet men dit door middel van een spray: op het ene oppervlak brengt u dan de activator spray aan en op het andere oppervlak de lijm. Drukt u vervolgens beide oppervlakken tegen elkaar, dan dan zal de lijm binnen zeer korte tijd droog zijn én uitermate goed hechten.

  CA lijm activator of anaerobe lijm activator

  Welke lijm het beste is voor uw specifieke probleem, kunnen we u bij Ruplo vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis geven ons de mogelijkheid een oplossing op maat te bieden. Voor verschillende soorten lijm zijn ook verschillende lijm activators geschikt: zo kunt u een CA lijm activator bijvoorbeeld niet toepassen op een anaerobe lijm en andersom. Laat u adviseren welke lijm activator in uw geval het beste werkt, of bestel uw lijm met activator in één keer!

  Uw lijm met activator bestellen bij Ruplo Lijmtechniek

  Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Ruplo als het gaat om lijmtechniek en lijmoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied, weet u zeker dat u altijd over uitstekende en hoogwaardige lijmen kunt beschikken. Of dit nu om een lijm met activator gaat, of één van onze vele andere lijmen. U kiest altijd voor de beste service, het breedste assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat is Ruplo!

  Uitgebreid assortiment
  Altijd een lijmoplossing
  Lijm activator voor vele lijmen
  Scherpe prijzen

  Advies op maat

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden een lijm met activator? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de beste lijmcompositie voor de klus die u te wachten staat. Ook voor vragen met betrekking tot één van onze overige lijmen, kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht. Op die manier weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan!

  Share This