Aktivator lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Aktivator lijmen

  Voor professioneel lijmadvies bent u bij RUPLO aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste lijmcompositie voor iedere vraag en zijn in staat diverse soorten lijm snel te leveren. Ook voor een aktivator bij verschillende lijmen kunt u bij ons terecht. Zo lijmt u nog sneller en zonder tijdsverlies. Bij RUPLO Lijmtechniek kunt u terecht voor aktivator voor anaerobe lijmen en voor secondelijm.

  De oplossing is nabij

  De aktivator bij lijmen kan gemakkelijk worden aangebracht, meestal door middel van een spray, waarna op het andere oppervlak de lijm zelf wordt aangebracht. Wanneer beide oppervlakken tegen elkaar worden gedrukt, zal de lijm binnen zeer korte tijd droog zijn én goed hechten. Welke lijm het beste is voor uw specifieke probleem, kunnen we u bij RUPLO vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis geven ons de mogelijkheid een oplossing op maat te bieden.

  Waarom kiest u voor RUPLO Lijmtechniek?

  Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor RUPLO wanneer het gaat om lijmtechniek- en oplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring op dit gebied, weet u zeker dat u altijd over uitstekende en hoogwaardige lijmen kunt beschikken. De redenen waarom u voor RUPLO kiest, zijn onder meer:

  • Uitgebreid assortiment
  • Altijd een lijmoplossing
  • Aktivator voor diverse lijmen
  • Veel deskundige kennis

  Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

  Bij RUPLO hebben we service hoog in het vaandel staan. Mede daarom zorgen we ervoor dat de aktivator lijm die u bij ons aanschaft, van uitstekende kwaliteit is. Doordat we dit ook nog kunnen combineren met zeer scherpe prijzen, profiteert u bij ons ook nog eens van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Advies op maat

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van aktivator lijmen? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de beste aktivator lijm voor de klus die u te wachten staat. Ook voor vragen met betrekking tot één van onze overige lijmen, kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht. Op die manier weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan.

   

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This