Epoxy gietharsen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Epoxy gietharsen

  Bent u op zoek naar epoxy gietharsen voor een perfecte bescherming? Dan bent u bij RUPLO Lijmtechniek aan het juiste adres! Bij RUPLO zijn we gespecialiseerd in lijmen, kitten en gietharsen en hebben we een zeer breed assortiment voor u in huis. Dat zorgt ervoor dat u altijd de geschikte epoxy giethars vindt voor uw klus.

  Door middel van gietharsen kunt u onderdelen beschermen tegen chemische invloeden, mechanische invloeden of temperatuur invloeden van buitenaf.  Onze epoxy gietharsen voldoen stuk voor stuk aan hoogwaardige kwaliteitseisen; we zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd.

  Hoogwaardige epoxy

  Epoxy is een thermohardende kunststof die tijdens de productie vloeibaar is, maar na het uitharden licht, sterk en zelfs weer- en waterbestendig is. Een product met meerdere, bekende kenmerken dus. Epoxy gietharsen heeft een zeer hoge druk- en treksterkte en kent daardoor vele toepassingen, waaronder bijvoorbeeld die voor vloeren.

  Meerdere kenmerken

  Naast de hierboven reeds genoemde toepassingen, is epoxy giethars ook nog elektrisch isolerend. Deze soort kent zowel industriële als huishoudelijke toepassingen. Epoxy giethars wordt dus in veel verschillende branches en bij meerdere klussen gebruikt. Zo wordt het bijvoorbeeld ook in de vliegtuigmodelbouw gebruikt.

  Verschillende epoxy gietharsen

  Bij RUPLO Lijmtechniek hebben we verschillende epoxy gietharsen in de aanbieding. Ook wij zijn constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen op productgebied. Door onze jarenlange ervaring en de innovatieve producten kunnen wij u steeds weer voorzien van de beste epoxyhars die er bestaat. Bovendien bieden we dit tegen zeer scherpe prijzen aan, waardoor u profiteert van een optimale prijs-kwaliteitverhouding!

  Neem gerust contact op

  Heeft u nog vragen over de epoxy gietharsen uit ons assortiment? Of bent u benieuwd naar een andere soort lijm, kit of giethars? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die het gebruik van epoxy giethars met zich meebrengt. Wilt u meer technische informatie over dit product lezen? Klik dan op onderstaande knop en download het product data sheet.

   

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This