Epoxy gietharsen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Epoxy giethars

  Bent u op zoek naar een epoxy giethars voor de perfecte bescherming? Dan bent u bij Ruplo Lijmtechniek aan het juiste adres! Bij Ruplo zijn we niet alleen gespecialiseerd in lijmen en kitten, ook op het gebied van epoxy gietharsen en hebben we een zeer breed assortiment voor u in huis. Dat zorgt ervoor dat u altijd het geschikte middel vindt voor uw klus. Vraag gerust naar ons uitgebreide aanbod; wij adviseren u graag geheel vrijblijvend welk product het beste bij u past! Epoxy giethars kopen doet u bij Ruplo Lijmtechniek.

  Eigenschappen

  Epoxy is een thermohardende kunststof die tijdens de productie vloeibaar is, maar na het uitharden licht, sterk en zelfs weer- en waterbestendig is. Een product met meerdere, interessante kenmerken dus. Epoxy giethars heeft een zeer hoge druk- en treksterkte en kent daardoor vele toepassingen.

  Toepassingen

  Door een epoxy giethars toe te passen, kunt u onderdelen beschermen tegen chemische invloeden, mechanische invloeden of temperatuursinvloeden van buitenaf. Door zijn veelzijdigheid wordt dit type giethars in veel verschillende branches en bij diverse klussen gebruikt: van het coaten van vloeren, tot de productie van onderdelen in de vliegtuigmodelbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Epoxy giethars in vele kleuren en afwerkingen

  Omdat u epoxy giethars op vele verschillende manieren kunt verwerken, kunt u er ook elke look mee bereiken die u maar wilt. Epoxy giethars kopen betekent dus niet dat u vastzit aan een neutrale, transparante kleur! Informeer gerust eens naar de verschillende effecten die te bereiken zijn door het gebruik van epoxy giethars en laat u verrassen. Nagenoeg alle kleuren en afwerkingen zijn mogelijk!

  Techinsche informatie

  Wilt u meer technische informatie over dit product lezen? In onderstaande product data sheet vindt u meer informatie over de eigenschappen van onze epoxy giethars. Zo weet u alvast wat u kunt verwachten.

  Epoxy giethars kopen bij Ruplo Lijmtechniek

  Bij Ruplo Lijmtechniek hebben we verschillende soorten giethars in de aanbieding. Ook wij zijn constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen op productgebied. Door onze jarenlange ervaring en de innovatieve producten kunnen wij u steeds weer voorzien van de beste epoxyhars die er bestaat. Bovendien bieden we al onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan, waardoor u profiteert van een optimale prijs-kwaliteitverhouding! En wilt u vrijblijvend advies voor u gaat bestellen? Ook dan staan we altijd voor u klaar!

  Ruim assortiment epoxy gietharsen
  Continue doorontwikkeling van ons assortiment
  De beste prijs-kwaliteitverhouding
  Hulp en advies bij aanschaf
  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Heeft u vragen over de epoxy gietharsen uit ons assortiment? Of bent u benieuwd naar een andere soort lijm, kit of giethars? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die het gebruik van giethars met zich meebrengt.

  Share This