Polyurethaanlijm

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Polyurethaanlijm

  Bent u op zoek naar de beste polyurethaanlijm voor uw klus? Dan bent u bij RUPLO aan het juiste adres! Wij hebben perfecte één-componenten gebruiksklare lijm op basis van vochthardende polyurethaanhars voor de fabricage van sandwichpanelen. Deze lijm zorgt voor een uitstekende verbinding. We adviseren vooraf een proefverlijming uit te voeren wegens vochtontrekking aan het te verlijmen materiaal.

  De beste keus

  Onze RUPLO PU 880 polyurethaanlijm heeft een bruingele kleur en kent een viscositeit van 20°C. De lijm kan door verschillende lijmsystemen worden aangebracht en is 9 maanden houdbaar, mits hij koel wordt opgeslagen in de originele en niet geopende verpakking. Bij RUPLO kunnen we u exact vertellen of polyurethaanlijm het meest geschikte product is voor wat u wilt verlijmen. Wij beschikken namelijk over vele jaren ervaring en hebben een uitgebreide productkennis.

  Voordelen polyurethaanlijm van RUPLO

  Het gebruik van de polyurethaanlijm van RUPLO Lijmtechniek kent verschillende voordelen waarvan u kunt profiteren. Eén van de bekendste voordelen is de sterke verbinding waar deze lijm over beschikt. Ook van verschillende andere voordelen profiteert u echter bij aankoop van deze lijmsoort, zoals bijvoorbeeld:

  • Goede viscositeit
  • Lang houdbaar
  • Deskundig advies

  Lang houdbaar

  Eén van de grote voordelen is dus de lange houdbaarheid van de polyurethaanlijm uit ons assortiment. Een aantal factoren zijn daarbij dus wel van belang, zo mag de verpakking nog niet geopend zijn en dient deze koel te worden opgeslagen. Op die manier kunt u ook na lange tijd dit product dus nog gebruiken voor een klus of opdracht.

  Deskundig advies

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van polyurethaanlijm of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de meest geschikte lijm voor uw klus. Op die manier weet u zeker dat u op de juiste manier aan de slag kunt gaan. Bekijk hieronder de productsheets, voor meer informatie.

  Share This