Methacrylaatlijm

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Methacrylaatlijm

  Wanneer u op zoek bent naar een lijm die is ontworpen voor het verlijmen van verschillende oppervlakken, waarbij een hoge afschuifsterkte wenselijk is, dan is onze methacrylaatlijm dé oplossing! Deze slagvaste 2 componentenlijm wordt gebruikt in onder meer de glas-, hout-, metaal- en kunstoffabricage-industrie.

  Voordelen RUPLO Lijmtechniek

  Wanneer u besluit te kiezen voor de methacrylaatlijm van RUPLO Lijmtechniek, weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partner. Bij RUPLO hebben we jarenlange ervaring op het gebied van lijmtechniek en hebben we voor uw vraagstuk altijd een oplossing. Bovendien hebben we service hoog in het vaandel staan, waardoor u zeker weet dat de methacrylaatlijm van topkwaliteit is.

  Kenmerken van onze methacrylaatlijm

  Methacrylaatlijm kent een lage viscositeit en een korte openingstijd. Bij RUPLO verkopen we twee soorten, ieder met een mengverhouding 1:1. Hoewel de twee methacrylaatlijmen een afwijkende kleur hebben – RUPLO 3020 A is rood en Activator 2020 B is blauwgroen – veranderen ze na uitharding en bij een juiste mengverhouding beiden in een transparante kleur.

  Allebei de methacrylaatlijmen kennen een goede afpelsterkte, zijn tijdbesparend, zuinig en kennen een zeer hoge sterkte. Ook bezitten beide methacrylaatlijmen een hoge chemische bestendigheid. Voor verschillende toepassingen kan deze soort lijm dus de juiste keuze zijn.

  Goed bestendig tegen minerale zuren

  RUPLO TA 610, waarvan de basis gemodificeerde methylmethacrylaatlijm is, is goed bestendig tegen minerale zuren en tevens goed bestendig tegen benzine en dieselbrandstoffen. De methacrylaatlijmen zijn kortstondig bestendig tegen Aceton, Ethylacetaat, Thinner, Tolueen, Alcohol enzovoort. Dit ook onder invloed van warmte, als in bijvoorbeeld een tropisch klimaat.

   

  Meer informatie

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze methacrylaatlijm? Neem dan contact met ons op! Wanneer u ons formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen met u kijken onze medewerkers graag naar de methacrylaatlijm of andere soorten lijmen die goed van pas kunnen komen bij de klus die u te wachten staat!

   

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This