Methacrylaatlijm

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Op zoek naar een lijm voor het verlijmen van verschillende oppervlakken, waarbij een hoge afschuifsterkte wenselijk is? Dan is onze methacrylaatlijm dé oplossing! Deze slagvaste 2 componentenlijm is erg populair in de glas-, hout-, metaal- en kunststoffabricage-industrie. Weten wat onze methacrylaatlijm voor u kan doen? Vraag ernaar bij één van onze specialisten. Ontdek ons aanbod en laat u verrassen door onze hoge kwaliteit lijmen, onze uitgebreide service en onze lage prijzen!

  Over onze methacrylaatlijm

  Bestelt u deze lijm bij Ruplo Lijmtechniek, dan gaat u zonder meer voor een lijmsoort van de beste kwaliteit. Methacrylaatlijm kent in algemene zin een lage viscositeit en een korte openingstijd. Onze varianten van deze lijm kennen een goede afpelsterkte, zijn tijdbesparend, zuinig en kennen een zeer hoge sterkte. Ook bezitten onze methacrylaatlijmen een hoge chemische bestendigheid. Voor verschillende toepassingen kan deze soort lijm dus de juiste keuze zijn!

  • Lage viscositeit
  • Goede afpelsterkte
  • Bijzonder sterk
  • Hoge chemische bestendigheid

  Waar wordt methacrylaatlijm voor gebruikt?

  Er zijn tal van materialen die methacrylaatlijm uitstekend met elkaar kan verlijmen. Denk hierbij aan kunststoffen, maar ook aan metalen als aluminium, koper, rvs en andere staalsoorten. Maar ook glas, steen en keramische materialen vormen geen enkele uitdaging voor onze methacrylaatlijm!

  Een voordeel van deze lijm is dat het perfect te gebruiken is onder warme omstandigheden (bijvoorbeeld in een tropisch klimaat). Daarnaast is het goed bestendig tegen minerale zuren, benzine en dieselbrandstoffen. En komt de lijmverbinding kortstondig in contact met aceton, ethylacetaat, thinner, tolueen of alcohol? Ook dan blijven de verlijmde onderdelen perfect op hun plaats.

  Methacrylaatlijm kopen bij Ruplo lijmtechniek

  Kiest u voor methacrylaatlijm van Ruplo Lijmtechniek, dan weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partner. Bij Ruplo hebben we jarenlange ervaring op het gebied van lijmtechniek en hebben we altijd een oplossing voor uw vraagstuk. Bovendien hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor u zeker weet dat de methacrylaatlijm van absolute topklasse is. Desondanks zijn de prijzen altijd bijzonder laag!

  • Topkwaliteit lijmen
  • Professioneel advies
  • Scherpe prijzen

  Ook voor andere lijmen

  Is methacrylaatlijm niet helemaal wat u zocht? Geen zorgen. Met het uitgebreide assortiment lijmen van Ruplo Lijmtechniek vindt u altijd precies waarnaar u op zoek was! Vindt u de beoogde lijm niet direct terug op onze website, neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Grote kans dat uw lijmsoort ook onder een andere naam bekend staat, of dat een uitstekend alternatief voorhanden is!

  Meer weten?

  Heeft u een vraag over de toepassing van onze methacrylaatlijm, of twijfelt u of deze lijm geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan altijd voor u klaar met expertise en vakkennis op het gebied van verlijmingen, en kunnen u uitstekend adviseren of deze lijm iets voor u is! Is methacrylaatlijm voor u niet de beste keuze, dan hebben we altijd een goed alternatief achter de hand. Wij helpen u graag naar de beste lijmconstructies!

  Share This