RUPLO MMA 3010

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  RUPLO MMA 3010

  RUPLO MMA 3010 is een twee-componenten methacrylaatlijm die is ontworpen voor structurele verlijming van thermoplastische kunststoffen, metalen en composiet constructies. Gecombineerd in een verhouding van 1:1 heeft MMA 3010 een verwerkingstijd van zeven tot tien minuten. Na twaalf minuten is deze lijm handvast (bij 20 graden).

  Deze twee-componenten methacrylaatlijm biedt een combinatie van hoge sterkte en stijfheid en de mogelijkheid om een breed scala aan materialen te verlijmen. RUPLO MMA 3010 wordt geleverd in kant-en-klare cartridges van 50 ml en 400 ml, emmers van 5 liter of 20 liter of vaten van 50 liter.

  Toepassing RUPLO MMA 3010

  RUPLO MMA 3010 kan op verschillende manieren worden aangebracht, te weten met een doseerapparatuur of handmatig. Geautomatiseerde applicaties kunnen worden uitgevoerd met verschillende mengapparatuur die beide componenten levert aan een statische menger. Vermijd daarbij contact met koper of koperhoudende legeringen in alle fittingen, pompen en dergelijke.

  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Voor structurele verlijming van thermoplastische kunststoffen, metalen en constructies van composiet, is RUPLO MMA 3010 dus een fantastische oplossing. De producten RUPLO staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, profiteer je bij ons bovendien altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Product Data sheet

  We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar alle kenmerken, de chemische weerstanden en hoe je dit product veilig kunt gebruiken. Dat en veel meer handige informatie voor het gebruik van de RUPLO MMA 3010 methacrylaatlijm, vind je in ons product informatieblad. Dit blad kun je hier bekijken.

  Advies op maat

  Twijfel je over de juiste methacrylaatlijm voor jouw doeleinde? Heb je nog vragen over de werking van dit product? Dan helpen we u graag uit de brand! Dankzij de ervaring die onze medewerkers hebben met verschillende soorten lijmen, kunnen wij je alles over dit product vertellen. Neem in zo’n geval dus gerust contact met ons op.

   

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This