Oplosmiddelhoudende lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Oplosmiddelhoudende lijmen

  RUPLO is de specialist als het om lijm gaat. Voor goede oplosmiddelhoudende lijmen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Dit soort lijmen kenmerkt zich door de droogtijd. Voor en na het opbrengen moeten oplosmiddelhoudende lijmen enige tijd drogen. Welke lijm voor uw situatie het best geschikt is, kunnen we u bij RUPLO exact vertellen.

  Eigenschappen en kenmerken

  Oplosmiddelhoudende lijmen zijn lijmen die we bijna dagelijks gebruiken. Met veel van deze lijmen kun je ook zeer veel verschillende materialen verbinden. Het product bestaat uit oplosmiddel en lijmstof. Wanneer de lijm wordt aangebracht verdwijnt het oplosmiddel. De lijm komt vrij en zorgt voor een goede verbinding. Oplosmiddelhoudende lijmen kunnen onder meer gebruikt worden voor:

  • Rubber
  • Kurk
  • Papier
  • Karton
  • Glas
  • Kunststof

  Verschillende toepassingen

  Zoals hierboven al te lezen valt, kunnen oplosmiddelhoudende lijmen dus worden gebruikt voor ontzettend veel verschillende doeleinden. Voor veel verschillende klussen zijn de oplosmiddelhoudende lijmen dus een uitstekende oplossing. Twijfelt u over welke lijm nu precies het beste is voor uw klus? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

  Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

  Bij RUPLO willen we graag dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop. Mede daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat dit gecombineerd wordt met scherpe prijzen, geniet u bij ons van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook de oplosmiddelhoudende lijmen in ons assortiment zijn allemaal van de hoogste kwaliteit.

   Antwoord op uw vragen

   Nieuwsgierig welke oplosmiddelhoudende lijmen wij in het assortiment hebben en welke het meest geschikt is voor u en uw klus? Vul dan ons contactformulier in en wij namen spoedig contact met u op. Samen met u kijken onze medewerkers graag naar de lijmoplossing die het beste past bij de klus die u te wachten staat.

    

   Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
   Share This