Anaerobe lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Anaerobe lijmen

   

  RUPLO is een expert in lijmverbindingen. Eén van de lijmsoorten waarvoor u bij ons terechtkunt,  is anaerobe lijm. Anaerobe lijm is perfect voor het afdichten van pijpverbindingen, het borgen van lagers of een as- en schroefdraadborging. Staat u dus voor één van deze klussen? Dan bent u bij RUPLO aan het juiste adres! 

  Voordelen anaerobe lijm

  Het gebruik van anaerobe lijm kent meerdere, bekende voordelen. Eén van de voordelen waarvan u profiteert tijdens het gebruik van anaerobe lijm, is dat anaerobe lijm te boek staat als een erg sterke lijmsoort. Andere voordelen van het aanschaffen van anaerobe lijm via RUPLO, zijn:

   

  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Jarenlange ervaring op het gebied van lijmtechniek
  • Perfect middel voor verschillende klussen 

  Kenmerken

  Anaerobe lijmen bestaan uit acrylpolyester-monomeren. De daadwerkelijke lijmverbinding ontstaat wanneer zuurstof wordt uitgesloten en de peroxiden door een reactie met metaalionen in vrije radicalen veranderen. De vrije radicalen zetten de monomeren aan tot het vormen van lange ketens. Dankzij deze lange ketens is anaerobe lijm erg sterk. Bij RUPLO hebben we diverse anaerobe lijmen in het assortiment opgenomen. Er is altijd een oplossing voor uw lijmprobleem.

  Uitstekende kwaliteit

  Dankzij de enorme ontwikkeling die ons bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt en de steeds hoger wordende kwaliteit van onze lijmen, zijn wij in staat u anaerobe lijmen te bieden van het hoogste niveau. Op die manier weet u zeker dat u uw klus met lijm van de hoogste kwaliteit kunt aanpakken. Dat komt het eindresultaat natuurlijk alleen maar ten goede. 

  Neem gerust contact op

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van anaerobe lijmen? Of wilt u er graag meer informatie over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor al uw vragen over één van onze andere lijmverbindingen staan we bij RUPLO te allen tijde voor uw klaar. Onze medewerkers kijken graag samen met u naar de meest geschikte lijmverbinding voor uw klus.

   

  .

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This