Anaerobe lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Anaerobe lijm

  Anaerobe lijm is één van de meest verkochte lijmsoorten in ons assortiment. Dit type lijm staat bekend om zijn krachtige hechting, en wordt voornamelijk gebruikt om metalen componenten rotsvast aan elkaar te verankeren. Omdat anaerobe lijm pas goed hecht bij volledige afwezigheid van zuurstof, is dit type lijm perfect om metalen componenten te lijmen die strakke verbindingen vormen, die veel te lijden hebben onder trillingen of andere bewegingen, of erg vatbaar zijn voor roest.

  Hoe werkt een anaerobe lijm?

  Kenmerkend aan anaerobe lijmen is dat ze bestaan uit acrylpolyester-monomeren. De daadwerkelijke lijmverbinding ontstaat pas als zuurstof volledig wordt uitgesloten en de peroxiden door een reactie met metaalionen in vrije radicalen veranderen. Deze vrije radicalen zetten de monomeren aan tot het vormen van lange ketens. Deze lange ketens maken een erg sterke hechting mogelijk. Anaerobe lijm kenmerkt zich verder door een hoge afschuifsterkte en is bestand tegen verschillende temperaturen. Het perfecte middel voor een brede variëteit aan klussen!

  Waar wordt een anaerobe lijm voor gebruikt?

  Wij zien anaerobe lijm voornamelijk gebruikt worden bij het afdichten van pijpverbindingen, het borgen van lagers of een as- en schroefdraadborging. Staat u dus voor één van deze klussen? Dan is het gebruik van een anaerobe lijm uitermate geschikt. U zorgt voor een sterke constructie die ook intact blijft bij trillingen, bewegingen en roestvorming. Deze lijm geeft bij elke temperatuur een duurzaam resultaat.

  Afdichten van pijpverbindingen
  Borgen van lagers
  As- en schroefdraadborging

  Anaerobe lijm van Ruplo Lijmtechniek

  Dankzij de enorme ontwikkeling die ons bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt en de steeds hoger wordende kwaliteit van onze lijmen, zijn wij in staat u anaerobe lijm te bieden van het hoogste niveau. Op die manier weet u zeker dat u uw klus met lijm van de hoogste kwaliteit kunt aanpakken. Dat komt het eindresultaat natuurlijk alleen maar ten goede.

  Onze voordelen

  Uw anaerobe lijm laat u natuurlijk leveren door dé specialist in lijmtechniek. Bij Ruplo hebben we diverse anaerobe lijmen in het assortiment opgenomen. Er is daarom altijd een oplossing voor uw lijmprobleem! U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van lijmconstructies en van onze uiterst scherpe prijzen.

  Groot assortiment lijmen
  Jarenlange ervaring op het gebied van lijmtechniek
  Vakkundig advies
  Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  Persoonlijk advies
  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden een anaerobe lijm? Of wilt u er graag meer informatie over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor al uw vragen over één van onze andere lijmverbindingen staan we bij Ruplo te allen tijde voor u klaar. Onze medewerkers kijken graag samen met u naar de meest geschikte lijmverbinding voor uw klus!
  Share This