MS polymeerkit

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  MS polymeerkit van Ruplo Lijmtechniek

  Bent u op zoek naar een perfecte afdichtkit? Dan raden wij onze MS polymeerkit aan. Deze kit leent zich namelijk uitstekend voor het afdichten van bijvoorbeeld kozijnen en ramen. Ook voor het afdichten van andere materialen is MS Polymeerkit van RUPLO perfect geschikt. Bijkomend voordeel is dat de kunstmatige silaan verbindingen erg sterk zijn en nooit zullen verzwakken door water. Polymeerkit is dus ook zeer geschikt om kieren en gaten af te dichten en op te vullen.

  Voordelen MS Polymeerkit

  Het aanschaffen van MS polymeerkit kent dus meerdere, bekende voordelen. Zo kunt u met deze afdichtkit gemakkelijk kieren en gaten afdichten en opvullen. Wanneer u besluit MS polymeerkit van RUPLO aan te schaffen, profiteert u ook nog van bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Geleverd tegen zeer scherpe prijzen
  • Leverbaar met handige spuitmond

  MS Polymeerkit van RUPLO

  Dankzij de jarenlange ervaring van RUPLO op het gebied van MS Polymeerkit, kunnen we u vaak van gedegen advies voorzien wanneer u twijfelt over de juist kit of lijm. Net als al onze andere kitten en lijmen, zijn ook onze MS polymeerkitten ISO 9001 gecertificeerd. Kortom, met deze producten van kwaliteit kunt u uw klus op een gedegen manier volbrengen.

  Unieke eigenschappen

  De MS Polymeerkitten uit ons assortiment beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Eén daarvan is dat de kitten watervast zijn. Ook het feit dat de kit overschilderbaar is, is kenmerkend voor MS polymeerkit. De kit wordt bovendien geleverd in een buis met een spuitmond aan de bovenkant, waardoor het accuraat aanbrengen van de kit eenvoudiger wordt.

  Samengevat, MS polymeerkit is:

  • Watervast
  • Overschilderbaar
  • Leverbaar met handige spuitmond

  Neem gerust contact op

  Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van MS Polymeerkit van RUPLO lijmtechniek? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte kit voor uw toepassing. Ook voor vragen over één van onze overige producten, kunt u natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht.

  Share This