MS polymeerkit

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Een waterdichte afdichtingskit, waarmee u eenvoudig gaten en kieren kunt opvullen of tal van oppervlakken mee kunt verlijmen? Ga dan voor de MS polymeerkit van Ruplo Lijmtechniek. Onze polymeerkit staat niet alleen bekend om zijn sterke verbindingen, het is ook nog eens volledig bestand tegen water en kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Bij Ruplo staat kwaliteit voorop: u bestelt dus altijd een MS polymeerkit die zijn kracht allang bewezen heeft. Tegen de scherpste prijzen!

  Wat is MS polymeerkit?

  MS polymeerkit is een echte alleskunner onder de lijmen en kitten. U kunt deze afdichtingskit gebruiken om twee oppervlakken aan elkaar te verlijmen, maar ook om scheuren, kieren en gaten op te vullen. De M en S staan voor Modified Silane: deze polymeerkit wordt dus gemaakt van gemodificeerde silaanmoleculen.

  MS polymeerkit is multi-inzetbaar: het hecht zich bijna aan ieder soort ondergrond en is goed opgewassen tegen invloeden van buitenaf. Oersterk en toch blijvend flexibel: ook te gebruiken op sterk werkende materialen!

  • Hecht op vrijwel alle ondergronden
  • Ook op licht vochtige oppervlakken te gebruiken
  • Weinig krimpwerking; goed te combineren met werkende materialen
  • Geschikt voor hoge belasting
  • Vrijwel geurloos

  Toepassingen van MS polymeerkit

  Door zijn hoge bestendigheid wordt deze afdichtingskit veel gebruikt in de bouw en beglazing. Bijvoorbeeld om kieren tussen ramen en kozijnen af te dichten! Ook is hij uitstekend geschikt om andere kieren, gaten en scheuren mee op te vullen, in welk soort materiaal dan ook. Doordat hij zelfs op licht vochtige of stoffige ondergronden gebruikt kan worden, is deze afdichtingskit in de bouw erg populair.

  Is deze afdichtingskit volledig watervast?

  Onze MS polymeerkit is 100% watervast. Brengt u de afdichtingskit aan op een goed ontvet oppervlak, dan gaat deze kit decennialang mee en is hij bestand tegen vocht, neerslag, zout water en zelfs chloorhoudend water.

  s MS polymeerkit overschilderbaar?

  Na de aangegeven droogtijd is MS polymeerkit overschilderbaar met ieder type verf of lak. Zelfs pleisterwerk is geen enkel probleem! Iedere afwerking is dus mogelijk na het aanbrengen van deze polymeerkit, of het nu binnen of buiten betreft.

  Daarom bestelt u MS polymeerkit bij Ruplo

  Bij Ruplo Lijmtechniek leveren we al jaren MS polymeerkit aan vele professionele klanten in de bouw. Klanten die weten wat goede kwaliteit betekent! Hun goedkeuring van ons product betekent alles voor ons; het maakt ons trots dat we op onze manier bij kunnen dragen aan hun projecten.

  Al onze MS polymeerkit is ISO 9001 gecertificeerd en kan geleverd worden met handige spuitmond. Zo wordt het accuraat aanbrengen van de afdichtingskit nóg eenvoudiger!

  • MS polymeerkit van de beste kwaliteit
  • Levering met handige spuitmond mogelijk
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Scherp geprijsd

  Vragen over onze polymeerkit?

  Schroom dan niet en neem contact op met één van onze specialisten. We denken graag met u mee of MS polymeerkit de beste oplossing is voor uw project, of dat er misschien een beter alternatief beschikbaar is. En ook iedere andere vraag die u heeft over het verwerken van deze afdichtingskit beantwoorden we snel en vakkundig!

  Share This