Cyanoacrylaat lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Cyanoacrylaat lijmen

  Bent u op zoek naar een product waarmee u snel materialen kunt verlijmen? Een product met een trekkracht tot wel 30N/mm2? Dan bent u met de Cyanoacrylaat lijm van RUPLO Lijmtechniek aan het juiste adres! De cyanoacrylaat lijmen werken snel en hebben ook nog eens een verschillende viscositeit en trek-/schuifsterkte. Door ons uitgebreide assortiment zit er te allen tijde een cyanoacrylaat lijm bij die aan uw wensen voldoet.

  Verschillende eigenschappen

  RUPLO levert meerdere soorten cyanoacrylaat lijmen (ook wel secondelijm genoemd). Iedere variant heeft een eigen uithardingstijd. Dankzij jaren aan ervaring en veel productkennis kunnen we u bij RUPLO exact vertellen welke soort voor u het meest geschikt is om te gebruiken. De verschillende cyanoacrylaat lijmen zijn helder transparant van kleur en kunnen het beste met doseerapparatuur worden aangebracht.

  Meerdere toepassingen

  Er zijn verschillende toepassingen waarvoor de cyanoacrylaat lijm van RUPLO geschikt is. Zo kunnen deze soort lijmen onder meer worden toegepast in bijvoorbeeld de fijnmechanische industrie, de speelgoedindustrie of de kunststofverwerkende industrie. Ook binnen onderhoudsdiensten, goud- en zilversmeden en bij huishoudartikelen wordt cyanoacrylaat lijm vaak gebruikt.

  Product data sheet

  Alle ins & outs weten over de verschillende lijmen? Via de verschillende datasheets hieronder kunt u specifieke informatie lezen over de producten, de toepassingsgebieden ervan en de eigenschappen. Via de linkjes hieronder kunt u ook meer lezen over de uithardingstijd, prestatie en bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing en voorzorgsmaatregelen. Kijkt u dus gerust even verder.

  Advies op maat

  Heeft u nog vragen over één van de cyanoacrylaat lijmen? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. Ook voor vragen over al onze andere soorten lijmen, staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Op die manier weet u zeker dat u kiest voor de juiste variant en kunt u met een gerust hart beginnen aan uw klus.

  Share This