CA lijm (secondelijm)

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  CA lijm (secondelijm)

  Bent u op zoek naar een lijmsoort waarmee u razendsnel kunt werken? Kies dan voor onze CA lijm, in de volksmond ook wel bekend als secondelijm. Deze hoogwaardige lijm heeft een trekkracht tot wel 30N/mm2 en lijmt dus niet alleen bijzonder snel, maar ook nog eens rotsvast! CA lijm staat voor cyanoacrylaat lijm en is binnen ons assortiment in vele vormen te verkrijgen. Laat u adviseren welke type secondelijm het beste bij uw klus past, en bestel hem voordelig bij Ruplo Lijmtechniek!

  Kenmerken van cyanoacrylaat lijm

  Onze verschillende soorten cyanoacrylaat lijm werken niet alleen bijzonder snel, ze hebben ook nog eens een verschillende viscositeit en trek-/schuifsterkte. Elke secondelijm in ons assortiment is helder en transparant van kleur en kan daarom nagenoeg onzichtbaar aangebracht worden. Aanbrengen doet u idealiter met goed afgestelde doseerapparatuur: zo werkt u zo netjes mogelijk en wordt exact de juiste hoeveelheid lijm aangebracht op de te lijmen oppervlakken.

  Waar wordt onze CA lijm voor gebruikt?

  Een secondelijm is niet alleen nuttig voor huis-tuin-en-keukengebruik, ook in de industrie biedt dit type lijm tal van oplossingen. Zo zien we dat deze lijm veel wordt toegepast in de fijnmechanische industrie, de speelgoedindustrie of de kunststofverwerkende industrie. Ook bij onderhoudsdiensten, goud- en zilversmeden en bij de productie van huishoudartikelen is CA lijm erg populair. Niet zo vreemd dus, dat het één van onze meest verkocht lijmsoorten is!

  Details per type CA lijm

  Wilt u zich vast inlezen in de specificaties van één van onze soorten secondelijm? In de datasheets op onderstaande pagina vindt u alle ins en outs over de verschillende lijmen in ons assortiment. Meer informatie over de producten zelf, maar ook over hun eigenschappen en toepassingsgebieden. Handig als u bijvoorbeeld meer wilt weten over de uithardingstijd, voorzorgsmaatregelen of aanwijzingen die bij een bepaalde secondelijm horen. Op onderstaande pagina vindt u alles wat u over uw CA lijm wilt weten!

  Secondelijm van Ruplo Lijmtechniek

  Al jaren specialiseren wij ons het leveren van de beste lijmsoorten. Onze CA lijm vormt hier geen uitzondering op! Kies u voor Ruplo, dan weet u zeker dat u kiest voor rotsvaste kwaliteit en voor gedegen advies. We leveren niet alleen, we begeleiden u ook graag bij uw aankoop! Zo weet u zeker dat u in één keer de juiste lijm voor uw klus bestelt. En dat tegen de scherpste prijzen!

  Ruim aanbod lijmsoorten
  Altijd de beste prijs
  Vrijblijvend advies
  Gegarandeerd de beste keuze

  Advies op maat

  Heeft u vragen over één van onze CA lijmen? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. Ook bij vragen over al onze andere soorten lijmen staan onze medewerkers altijd voor u klaar. We komen altijd tot een mooie oplossing voor uw lijmconstructie: u kunt met een gerust hart beginnen aan uw klus!

  Share This