Over ons

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Over ons

  Professioneel high tech lijmen en advies.

  RUPLO heeft de afgelopen jaren vele lijmproblemen opgelost. Voor een optimale oplossing worden de lijmen gemodificeerd, zodat de eigenschappen ervan naadloos aansluiten bij uw bevestigings problemen. Uitgangspunt bij RUPLO is altijd de klant. Samen met de klant wordt een passende oplossing gezocht voor het desbetreffende probleem.

  Daarbij wordt bijvoorbeeld nagegaan welk product het meest geschikt is passend bij het probleem, of een eventuele voorbehandeling gewenst is, de aangegeven maximale droogtijd etc. RUPLO streeft er zodoende naar om de beste prijs – kwaliteit verhouding te realiseren, afgestemd op de klantenspecificatie, zodat de klant uiteindelijk tevreden is. U kunt geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen.

  Research

  Dagelijks doet de firma RUPLO onderzoek in het laboratorium waarbij er verschillende lijmproeven worden gedaan. Klanten hebben vaak uiteenlopende problemen die de nodige Research vragen.

  De Research richt zich op het juiste type lijm voor de daarmee samenhangende materialen, waarbij trek- en drukproeven uitsluitsel geven.

  Ook de mogelijkheid om te kunnen lijmen zonder primer of andere voorbehandelingen worden diepgaand onderzocht, evenals de temperatuurbestendigheid, chemische bestendigheid etc. die in nauwe samenwerking met de klant worden gespecificeerd.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This