Gietharsen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Bent u op zoek naar hoogwaardige gietharsen voor uw projecten? Bij Ruplo vindt u een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professionele gebruiker, onze gietharsen zijn geschikt voor diverse toepassingen en bieden duurzame en betrouwbare resultaten.

  Voor welke toepassingen wordt giethars gebruikt?

  Giethars is een uniek product dat in diverse industrieën wordt gebruikt. Het geeft een glanzende, slijtvaste toplaag aan tal van projecten. Of het nu gaat om het maken van kunstvoorwerpen, het beschermen van elektronische componenten of het creëren van glasheldere coatings: giethars biedt de veelzijdigheid die vele projecten in uw business kan ondersteunen. 

  Onze gietharsen

  epoxy giethars

  Op zoek naar een sterke en duurzame lijmoplossing? Onze epoxy giethars is ideaal voor projecten waar duurzaamheid en hechting van cruciaal belang zijn. Met uitstekende chemische weerstand en mechanische eigenschappen is onze epoxy giethars geschikt voor zowel industriële toepassingen als ambachtelijke projecten.

  Cyanoacrylaat (2 Componenten)

  Voor snelle hechting en een sterke verbinding is cyanoacrylaat een uitstekende keuze. Of het nu gaat om het repareren van gebroken voorwerpen of het verbinden van materialen met verschillende eigenschappen: ons cyanoacrylaat klaart de klus. Deze 2-componenten giethars zorgt keer op keer voor een duurzame en betrouwbare hechting.

  Polyurethaan giethars

  Wilt u flexibiliteit en duurzaamheid combineren binnen één project? Onze polyurethaan giethars biedt uitstekende mechanische eigenschappen en is ideaal voor toepassingen waar een zekere mate van buigzaamheid vereist is. Of u nu een stevige afdichting nodig heeft of een sterke verbinding wilt creëren: polyurethaan giethars is een veelzijdige oplossing.

  Acrylaathars

  Met uitstekende transparantie en weersbestendigheid is onze acrylaathars perfect voor projecten waar helderheid en duurzaamheid essentieel zijn. Of het nu gaat om het maken van sieraden of het creëren van decoratieve objecten, acrylaathars zorgt voor een glanzende, hoogwaardige afwerking.

  Potting Compound

  Voor het beschermen van gevoelige elektronische componenten tegen vocht, trillingen en andere omgevingsinvloeden is onze potting compound de perfecte oplossing. Met uitstekende isolerende eigenschappen en chemische bestendigheid zorgt onze potting compound voor een betrouwbare bescherming van uw elektronica.

  De juiste giethars kiezen

  Uw project wordt pas een succes als u de juiste giethars selecteert. Bij Ruplo helpen we u daarom graag bij het selecteren van de juiste giethars op basis van uw specifieke vereisten en toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een sterke hechting, flexibiliteit of transparantie: wij hebben de expertise om u te begeleiden naar de perfecte oplossing!

  Giethars kopen bij Ruplo

  Bij Ruplo kunt u eenvoudig hoogwaardige giethars kopen die voldoet aan de hoogste industrienormen. Met onze jarenlange ervaringen weten we precies wat een goede verbinding nodig heeft, en kunnen we u altijd een ruim assortiment gietharsen bieden voor elke toepassing. Giethars kopen was nog nooit zo eenvoudig! Kies voor kwaliteit, kies voor Ruplo.

  • Compleet assortiment giethars en andere lijmoplossingen
  • Uw expert in lijmtechniek sinds 1988
  • Voorop in kwaliteit en innovatie
  • Altijd een oplossing op maat

  Andere oplossingen in ons assortiment

  Naast onze uitgebreide collectie gietharsen bieden wij ook tal van andere oplossingen, waaronder hoogwaardige kitten en lijmproducten. Voor ieder doeleinde is een kwaliteitsproduct te vinden: ons assortiment biedt diverse oplossingen voor al uw behoeften.

  Neem ook eens een kijkje bij één van onze andere categorieën.

  Vraag ons gerust om advies

  Heeft u vragen, of wilt u weten welke giethars het meest geschikt is voor uw project? Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften.

  Share This