Neopreen lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  Neopreen lijm

  Aan de slag met een neopreen lijm van topkwaliteit? Ruplo Lijmtechniek helpt u graag! Met ons assortiment lijmen vindt u voor iedere klus de perfecte lijmsoort. En we denken graag met u mee: voor ieder lijmprobleem bieden wij de juiste oplossing! Al onze neopreen lijmen staan bekend om hun hoge hechtkracht en zijn goed bestand tegen hoge temperaturen en de tand des tijds. Ontdek ons assortiment neopreen contactlijm en vraag ernaar bij één van onze specialisten!

  Kontaktlijm 101: onze beste neopreen contactlijm

  Informeert u bij ons naar neopreen lijmen, dan zullen we in 99 van de 100 gevallen Kontaktlijm 101 aanraden. Deze universele neopreen contactlijm gemaakt van polychloropreenrubber en harsen in oplossing staat niet alleen bekend om zijn bijzonder hoge kleefkracht, maar is ook nog eens uitstekend bestand tegen vocht, veroudering en hoge temperaturen. In veel gevallen de beste keuze voor uiteenlopende klussen!

  Waarom kiezen voor neopreen lijm?

  Onze neopreen lijm kan tal van materialen ongekend stevig met elkaar verbinden. Deze vloeibare contactlijm op basis van synthetische rubbers heeft een hoog vaste stoffen gehalte en is daardoor ook uitermate geschikt voor het lijmen van poreuze oppervlakken. De veelzijdigheid van deze lijm is de reden dat veel klanten kiezen voor neopreen lijm.

  Neopreen lijmen hebben bovendien een lange opentijd en kunnen dus in meerdere etappes gebruikt worden. Handig als u over een langere periode kleinere hoeveelheden nodig heeft!

  • Flinke hechtkracht
  • Hoog vaste stoffen gehalte
  • Te gebruiken voor vele materialen
  • Lange opentijd

  Voor verschillende materialen

  Onze neopreen lijm staat bekend om de grote diversiteit aan materialen die het kan verlijmen, zowel onderling als in combinatie. Deze brede inzetbaarheid is precies wat deze lijmsoort zo populair maakt. Eén lijmsoort voor meerdere klussen! In de praktijk zien we ook dat onze klanten neopreen lijm bestellen voor de verlijming van tal van materialen. De meest genoemde materialen zijn plaatmaterialen, kunststoffen, hout en glas.

  • Hout (ook spaanplaat, multiplex, MDF en HDF)
  • HPL plaatmaterialen (Duropal, Formica)
  • Volkunststof plaatmaterialen (Corean, Marlan)
  • Metaalplaat (aluminium, rvs, geëmailleerd staalplaat en meer)
  • Glas
  • Andere materialen als textiel, kurk, leder, hardboard, karton, canvas, linoleum, etc.

  Neopreen lijm kopen bij Ruplo

  Bij Ruplo bent u verzekerd van neopreen lijm van de allerbeste kwaliteit. Daar staan we voor! Naast de beste kwaliteit kunt u bij ons rekenen op een nette prijs voor al uw lijmen: onze focus op kwaliteit betekent niet dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Onze vakkennis en expertise zorgt ervoor dat u altijd met de beste materialen aan de slag kunt! Neopreen lijm kopen is bij ons gemakkelijk en voordelig.

  • Uw expert in lijmtechniek
  • Altijd de lijm die bij uw klus past
  • Beste-prijskwaliteitverhouding

  Ook voor andere lijmen

  Naast neopreen lijm kopen kunt u bij Ruplo terecht voor een breed scala aan lijmsoorten. Denk hierbij aan CA lijm, anaerobe lijm, oplosmiddelhoudende lijmen en uv-lijmen, maar ook voor polyurethaanlijm, methacrylaatlijm of MS polymeerkit bent u bij ons aan het juiste adres.

  Welke eisen u ook hebt aan uw lijm, vertel ze aan ons en we helpen u een passende lijmsoort te vinden in ons uitgebreide assortiment. Altijd een oplossing op maat!

  Advies en contact

  Heeft u een vraag voor één van onze lijmspecialisten? Neem dan gerust eens met ons op. We adviseren u graag met welke lijmsoort u het beste resultaat behaalt: of dat nu een neopreen lijm is, of een andere variant uit ons assortiment. We staan voor u klaar met raad en daad!

  Share This